En tuff vecka!

Förra veckan var ett helvete. Jag hade för första gången i mitt liv ont i magen för att jag var så stressad. På onsdagen började jag att skriva mitt tal som jag skulle ha på fredagen. Framförhållning på högsta nivå!
Men nu släpper vi det och tar nya tag! Den här veckan har jag i princip ingenting men jag har saker nästa vecka vilket innebär att jag borde plugga den här veckan också så att nästa inte blir apstressig. Sen när den veckan är klar så har jag lov! Så skönt!
 
Idag har jag varit effektiv. Började skoldagen med ett möte med entreprenörskapsgruppen klockan 9. Slutade skolan halv ett och då drog jag ner till Richmond. Gick in på HM och köpte två nya träningströjor och lite nya block på WH Smith. På bussen mot gymmet så slängde jag i mig lunch i form av sushiwraps. Så fruktansvärt gott, men alla runt omkring mig tyckte väl att jag var dum i huvudet som åt det på bussen. Gymmade bara i en timme eftersom jag fortfarande var slut efter gårdagens pass. Insåg att jag glömt min handuk så jag fick åka hem och duscha (piss). Hemma slängde jag in en stor maskin tvätt eftersom att jag inte tvättat på hur länge som helst. Nu är mitt rum fyllt med kläder på alla håll och kanter. Skrev klart min engelska presentation imorgon och åt sedan middag. Sen så skypade jag med pappa och vi gick igenom moms delen på bokföringen. Nu är klockan åtta här och jag ska ta det lugnt i en timme innan jag kan se på Top Model Sverige.
 
Lite bilder sen sist jag skrev!
Disneyavdelning på Harrods!
Vi har varit på en glassbar!
Denna åt jag!
Nandos blev det en kväll!
Fick en namnsdagspresent på posten av familjen! Sånt kan verkligen förgylla en dag!
HAHAHA!
Vi tog en buss och hamnade i... Kanada?

Anonym

Hej! Jag undrar lite vad ni har för telefon abonnemang i London med internet och så?:) och om man har internet hos värdfamiljerna? ha det bäst!!

2013-03-23 @ 11:26:13
Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0