Finally

Så mycket att göra så lite tid! Haft en väldigt hektisk vecka för att hinna med allt plugg. Haft två stora inlämningar varav en var mitt slutprojekt i psykologi där jag även fick A. Har dessutom suttit och jämfört USA och Islands metoder för att bekämpa finanskrisen. Men nu så, nu är jag klar!!
 
I lördags var jag på SSL nobel. Nobelmiddag för skolan och det var otroligt kul! Alla hade verkligen gått in för det och nästan alla tjejer hade långklänning. Gud vad jag tycker om min klass och skola!
Jag och Rebecca innan vi drog till SSLnobel!
Fina tjejer!! (Hemska bilder på mig)
 
I söndags åt i först julmiddag här hemma med turkey och annat gott. Sedan åkte vi in till Waterloo för att gå på teater innan vi begav oss hem igen för att äta efterrätt och dricka Bellini. Kanske ingen höjdare men det funkade.
Sprang förbi en chokladmarknad på vägen hem och man var ju tvungen att stanna!
 
Idag gick jag till skolan för att skriva ett prov och kolla på en film innan jag åkte hem igen till mina packade väskor för ikväll så åker jag hem till Sverige för att imorgonbitti åka till New York och heja på pappa innan vi efter några dagar åker till Miami för lite sol och bad. Nu mina vänner checkar jag ut och tar ett välbehvligt jullov. (Eller nja inte riktigt kanske, ska ju trots allt skriva svenska hela flygresan och räkna matte och läsa engelska, men nästan jullov!)

RSS 2.0