Stay tuned!

Jag har skrivit ett inlägg om idag och kommer troligtvis att skriva minst ett imorgon också, men lägger inte upp de förens jag kommer till skolan på måndag och kan lägga in bilder.

Freud och Camden

Here we go again!
Idag hade vi någon special dag eller något sådant. På morgonen så gjorde Leo mackor till oss som vi fick ta med oss till skolan och jag och Linn promenerade upp till skolan. Där hade vi någon föreläsning om droger med en tjej som var svensk men ändå skulle hålla föreläsningen på engelska.
Sedan promenerade jag och Rebecca ner till Richmond och åt mozarella sticks på le donken. Varför är det alltid så mycket roligare menyer på McDonalds utomlands än hemma? Aja. Sen gick vi till stationen och mötte upp delar av vår klass för att ta oss till norra London. När vi kommit fram gick vi en bit och kom sedan till Freuds hus. Jag som då har läst psykologi i 4 veckor och aldrig hade hört talas om Freud innan fattar ju då inte grejen men min psykologilärare hade varit där över 20 gånger. Besatt eller? Aja vi gick runt där och när man hade sett allt så fick man ta några varv till i hans hus. Det var rätt tråkigt.
Sen gick vi till bussen och åkte till Camden. Där promenerade vi enda till Primrose Hill och gick upp och tog några bilder. Det var jättefint där och jag fick typ lyckorus i kroppen när hela klassen sprang ner för hillen sen.
Sedan gick jag och en stor del av klassen till den lilla matmarknaden och provsmakade allt som fanns typ. Jag köpte en crepe med nutella och banan och det var svingott. Sedan drog vi alla hemåt för att vi har psykologitest imorgon och ingen hade typ pluggat. Så jag Rebecca och Camilla skulle alla till Sheen och bestämde oss för att först åka förbi perrong 9 3/4 på Kings Cross Station men då behövde man gå utanför spärrarna och det pallade inte vi så vi åkte till Hammersmith där dom hade Candy King (vilket de typ har på alla Tesco men det är bara konstiga äckliga smaker men där hade de mina älskade jordgubbar!). Vidare till East Sheen och jag var hemma strax efter klockan 6 då jag fick en riktigt god måltid! Nudelwok! Mmmm! Kommer att publicera detta imorgon då jag verkligen vill ha med lite bilder och jag verkligen inte har bra internet här hemma.

           At Freuds Häck!
 
  Camilla och Rebecca på toppen av Primrose Hill!
        Det blåste lite på tunnelbanan...
   Freuds hu

Cp-segt Internet!

Har skrivit två inlägg och sparat dom i utkast för att bilderna tar så sjukt lång tid att ladda upp och jag har jättemånga bilder att visa. Men jag lägger upp inläggen så fort jag kommer till skolan imorgon!

Låååångt inlägg

Sorry sorry för den sopiga uppdateringen men jag har varit upptagen med att leva livet här i London. Jag känner att jag verkligen har börjat komma in i rutinerna. Jag stormtrivs och hade jag inte åkt hit hade jag nog varit så skoltrött att jag hade dött. Men här är allt bara kul, för alla är glada och vill så mycket.
 
I fredags mötte jag upp några från klassen och åkte till Richmond och åt på en mysig resturang som hette Bill's. Jag åt moules frites. Så jäkla gott! Vi var totalt 7 personer så där satt vi och pratade en stund innan vi bestämde oss för att åka vidare till en pub. Men det är inte alltid så lätt att hitta någonstans med buss här i London. Vi åkte fel och vilse några gånger, men det var mysigt att åka dubbeldäckare på natten. Det roliga är att alla ungdomar går typ längst bak i bussen medan alla vi hela tiden vill sitta längst upp längst fram. Vi är verkligen turistiga av oss. Har dessutom upptäckt att det är många som märker att vi är svenskar och gärna säger några fraser själva som dom har lärt sig. Alltid lika trevligt! Men ibland blir man tagen för dansk, fransk eller något helt annat. Aja i alla fall när vi kom fram till puben så stängde de precis så vi bestämde oss för att åka tillbaka hem och sedan åka dit dagen efter.
Jag åt moules frites!

Lördagen var rätt lugn, jag och Linn bestämde oss för att åka in och turista i London men det blev helt fail med bussarna så vi hamnade på något ställe vi aldrig hade varit på och kunde typ inte komma hem så vi bestämde för att åka direkt till Richmond och möta upp de andra istället. Vi åkte till Rasmus hotell och var där i någon timme innan vi åkte till White Heart där typ alla svenskar hänger så vi mötte upp många från klassen och där till klockan 1 då vi åkte hem, men bussarna gick typ inte så jag och Linn fick gå hem från Richmond vilket var segt. När vi kom hem var Leo och Rachel fortfarande vakna så vi åt tårta och blev t.om. bjudna på champange.
I söndags mötte vaknade jag klockan 11 och såg att Anna hade skrivit att vi skulle ses på Starbucks klockan 12. Så jag drog på mig kläderna och stack ut i regnet för att plugga/fika i tre timmar på Starbucks med några tjejer från klassen. Jag har blivit en riktig kaffedrickare (eller inte riktig kanske då jag bara dricker t.ex. kaffe mocha) så jag tog kaffe och åt min frukost där. Sen hade jag och Linn huset för oss själva hela dagen vilket var underbart skönt. Jag pluggade i flera timmar den kvällen både företagsekonomi och samhällskunskap.                
 
Igår gick jag i regnet till skolan vilket var mysigt. Men jag hade helt felbedömmt värmen för jag trodde att det skulle vara iskallt men det var det verkligen inte. Jag hade tagit på mig tjocktröja och sockor så jag svettades ihjäl! Det regnade hela dagen men trots det så gick jag både till och från skolan. När jag kom hem sa Leo att vi skulle skicka in en ny blankett till oystercard för att dom typ tappat bort min men inte ville erkänna det. Så vi åkte upp till skolan för att få signatur av Mia, men då hade hon gått för dagen. Väl hemma fick vi strömavbrott så det var lite kaos här hemma men jag tyckte det bara var mysigt. Vi fick igång strömmen imorse så det varade bara under natten.
 
Jag fick skjuts till skolan idag istället så att hon sedan kunde åka ner till Richmond för att lämna in blanketten. Idag så skulle jag och några andra ha en debatt i samhällskunskap framför hela klassen och jag skulle vara vänster och vara emot friskolor och det var jättesvårt då man själv höll med om alla argument som den andra sidan sa men det gick väl helt okej. Nu har jag precis ätit och ska snart till Richmond för att träffa några från klassen och bara mysa på någon pub någonstans. Skön tisdag!
Ser ni de små prickarna? Det är hjortar såna här ställen ser man många av när man åker till skolan!
Utsikten från bilfönstret!
En marknadsföringslektion.
Internet är alldeles för segt (som vanligt) för att jag ska kunna ladda upp bilder så de kommer under morgondagen då jag har mycket håltimmar. Så kolla samma inlägg imorgon! Och juste PAPPA KOLLA DIN MOBIL JAG DÖR HÄR BORTA!!

2 inlägg på en dag!

Inte så mycket som har hänt idag men kan berätta kort om min dag i alla fall. Matten gick bättre än förväntat och jag tror att jag har börjat fatta det nu. På marknadsföringen gick brandalarmet så då fick vi lite extra rast! Sen hade vi svenska, som gick riktigt segt. Jag och Rebecca sprang sedan som vanligt ner till the common room med Camilla. Jag börjar bli trött på värmemat nu. Idag åt jag endast kolhydrater något som jag har cravings for eftersom att vi typ bara får grönsaker här hemma, så min macaroni and cheese passade perfekt! 
Engelskan flöt på och efter det hade vi 1,5 timmes hål så jag och några andra gick ner till vårt älskade common room igen! Killarna körde pingis-tunering medan jag Mathilda och Rebecca halvsov i sofforna och kollade på Two and a half men. På företagsekonomin kollade vi på en film om hållbar utveckling och jag har nu kommit fram till att man kan i princip inte äta något för då förstör man naturen och speciellt om man är en vegetarian! Ikväll vankas skype och plugg! 
Smygbild på Rebecca och Mathilda! 

Torsdagsmorgon

Igårkväll så hade jag först bara tänkt sitta hemma och plugga, men sen bestämde jag mig för att följa med ut och fira Erik som fyllde år. Så jag och Linn åkte till Barnes där vi väntade på Saga och Mathilda för att byta buss till en pub i Barnes. När vi stod och väntade på bussen så öppnade sig himlen. Helt plötsligt så var det ärligt talat som att någon satte på starkaste strålen på en dusch. Vi försökte trycka in oss i en av britternas osmidiga busskurer för att få lite skydd i alla fall. Jag tog en bild av det men det är svårt att fånga regn på bild med en iPhone-kamera, men man skulle kunna jämföra det med Grand Canyon regnet jag upplevde. Vi stannade väl på puben tills 23 då vi drog oss hemåt jag och Linn.
En fin bild på Mathilda och Hannah jag tog igår! 
 
Nu sitter jag här utanför science-lab och väntar på att min matte ska börja. Det jobbiga med Londons lokaltrafik är att den ör så oberäknelig. Förra veckan när jag skulle åka i torsdags kom jag tio minuter försent så idag tänkte jag att jag skulle gå tio minuter tidigare hemifrån. Då kom jag fram 30 minuter tidigare till skolan. Det var så tomt att jag först trodde att det var stängt. 
 

En helt vanlig onsdag

En vanlig dag som börjades med entreprenörskap där vi diskuterade projektplanering vilket vi gjort i min gamla skola. Jag känner att alla moment i denna kurs har jag redan gjort så det är ju rätt skönt. 
Sen hade jag hål i en och en halv timme så då satt jag i biblioteket med några stycken. Åt min älskade fruksallad med tropiska frukter och sen fortsatte jag operation lära mig dricka kaffe. Idag gick det jättebra och min Espresso Mocha slank ner snabbt. Har dock aldrig druckit så mycket kaffe någonsin (inte för att det är mycket snarare väldigt lite) så jag blev lite hyper där kände jag efter det. Hehe.. Hade sen psykologi vilket flöt på bra. Sen sprang jag och Rebecca för att hinna först till micro-kön i the common room. Var dock världens längsta kö så det var bara att vänta. På grund av det fick vi inte sitta i våra vanliga soffor, utan vid ett tråkigt bord istället. Men på tv:n visades Shrek så det funkade bra ändå! Åt min fish pie (jag fattar verkligen inte varför de döper allt till pie här, har de kött och potatis i en låda döper de typ det till pie). 
Jag och Julia satt kvar och skrev lite på vår engelska läxa medan de andra hade matte och sen gick vi själva till vår mattelektion. 
Idrottsläraren var bortrest idag så vi slapp ha idrott och fick sluta vid 3 iställer för 6!! Så skönt. Nu har jag precis kommit hem till mitt nystädade rum (hör ni det mamma och pappa? det skulle ni kunna ta efter av Leo, att städa mitt rum när jag är i skolan!) 
Snabb bild från en del av the common room där det även finns biljard och pingis bord, en väg ut till en uteplats och massor av farliga automater (t.ex. en Ben & Jerry's automat) 
Hehe rätt suddiga bilder, får ta bättre någon annan dag. 
Min underbara lunch! Älskar hur alla alltid undrar vad alla har med sig att äta, diskussionen i matkön handlar alltid om vart man kan köpa billig och god mat! Haha alltid typ "Jag fick den här för bara en pund!!"

Idag suger allt...

Hittade ett utkast från i Söndags som beskriver min helg. 
"Ligger hemma sjuk för den tredje dagen. Allt är piss! Alla hittar på roliga saker och jag ligger i världens minsta rum  i världens obekvämaste säng och vill bara hem. Alla i familjen stänger bara in sig på sina rum hela tiden så det finns liksom inte så mycket att göra heller. 
Det är 27 grader ute och varmare än det var i Sverige under hela sommaren men jag ligger med en tjocktröja under mitt duntäcke i rummet. 
Idag vill jag inget hellre än att ligga i min egen säng i mitt eget hus."
 
Fredag blev jag sjuk på kvällen, lite piggare dock på lördagen så jag drog till Barnes på BBQ. Efter det drog jag och kollade på killarnas fotbollsmatch men drog efter halvtid då jag inte mådde så bra. Hade nog inte orkat sitta kvar ändå då de tydligen spelade i 3 timmar. Söndagen låg jag hemma i min säng sjuk hela dagen. 
Idag hade jag en ganska kort dag i skolan och sen åkte jag till Sainsbury's för att handla mat, men det slutade med att jag åkte tillbaka hem för att handla på Tesco. Har precis skypat med mamma och Nadde och ätit upp en Lindt chokladkaka för att jag tyckt synd om mig själv men nu ska jag fortsätta att läsa min bok som jag verkligen kommit in i! 
En liten bild jag tog som hastigast under BBQ:n när vi var ett gäng tjejer som att och snacka. 
Ytterligare två bilder från BBQ:n
Killarnas fotbollsmatch! 

Äntligen helg!

Hejsan hoppsan! 
Nu ska ni få ett detaljerat och längre inlägg!
Idag hade jag sovmorgon till halv elva vilken var galet skönt! Jag hade samhällslektion först och sen hade resten av klassen matte så jag och Julia satt som vanligt i bibliteket och surfade. Jag käkade även mina wraps som jag nu börjar bli trött på efter att ha ätit de en hel vecka. Sen satt jag Rebecca och Camilla i the common room under lunchrasten och kollade på Vänner slash panikläste sista sidorna i svenska boken. Svenska lektionen var faktiskt riktigt intressant och sen på psykologin fick vi i läxa att göra ett musikexperiment där vi ska se hur musiken påverkar våra känslor. Tillsammans ska vi i klassen skapa lite olika listor med musik som passar in i olika känslor. Efter skolan åkte jag Rebecca och Hanna in till Richmond och små shoppade lite. Vi hamnade även på ett ställe med frozen yoghurt! Åt en med jordgubbar och browniebitar! Så himla gott! Varför har vi inte mer sånt i Sverige?
Ikväll så ska några tjejer från klassen åka till någon park och ha lite tjejhäng. Får se om jag orkar då jag är grymt trött nu!
Imorgon blir det först BBQ i Barnes och sen pratar jag och Rebecca om att gå till en pub med några på kvällen och bara snacka!  
Det är så skönt att starta dagen med en 50 minuters promenad. Man känner sig så bra efter det!
 
Tog inte den vanliga turen idag utan jag korsade parken så det gick fortare! 
En bild från när jag satt utanför biblioteket! En bit av skolan alltså! :)
Frooooooooozzen Yoghurt!!!! 
Så här kan en håltimme ute i solen se ut! 
Och så här kan en mindre rolig mattelektion se ut!

In your face dad!

Här har ni alla som sa att London inte har bra väder!

 
Annars så rullar skolan på. Vi får ganska mycket läxor och dagarna är långa men det är ändå kul för man sitter med folk från klassen hela tiden och pratar och umgås så tiden går snabbt. Kan dock säga att jag inte är så hälsosam av mig då det blir mycket småätande undet de långa dagarna. Jag menar jag går till 18 en dag och 17:15 en annan dag så man blir ju hungrig. I helgen är det BBQ med klassen i Barnes vilket ska bli mysigt! 
Annars så saknar jag pappas mat då jag inte är så förtjust i min värdmammas mat. Men men det funkar. 
Idag så gick jag som sagt till 17:15 med lektioner hela dagen förutom en håltimme då jag och Rebecca åkte till East Sheen och sen kom till baka lagom svettiga. Förövrigt så kom jag 10 min försent idag då jag som vanligt beräknat att det skulle ta 15 min till skolan. Det gjorde det inte idag! Trafiken var kaos och jag kom fram 55 min efter att jag lämnat mitt hus. Men som den tidspessimist jag är så hade jag åkt för att ha mycket tid på mig men jag kom ändå lite försent. Ikväll blir det plugg då vi fick två läxor tills imorgon idag. 
Ha det bra! Ska försöka ta mer bilder och lägga upp! 
 

Lite bilder

Hej hej här kommer lite bilder som önskat! Det tar så jäkla lång tid att ladda upp en bild. 15 min för en bild! Så jag stack ut och sprang i en timme och virrade bort mig lite. Men nu är jag tillbaka! 
1. På väg till skolan! 
2. Skolan
3. Min älskade Frappuccino!!
4. Oxford Street!
5. South Kensington
6. Albert Hall
7. Så här spenderas vardagskvällarna! 
8. En del av mitt rum! 
9. På väg hem idag! 
10. På väg hem idag! 

RSS 2.0