Andra dagen i skolan

Tjeeena! 
Igår så var det första dagen i skolan vilket var nervöst men det gick jättebra. Jag och Linn (som jag bor med) fick skjuts av Leo och sen var det upprop och klassinformation. Vi fick våra scheman och så men jag hade gjort något fel för att man ska läsa mellan 800-900 poäng och jag hade fått 1350 poäng att läsa. Så det fixade jag till idag. 
Sen åt vi lunch och körde på speed dating vilekt var kul för då fick man prata med lite mer folk. Min klass är jätteskön för alla är väldigt öppna och glada. Det var vissa som kände varandra men grejen är att det känns som att de personerna bara hänger med varandra. Så vi som inte känner några är lite mer öppna. Några gick till en pub igår men jag orkade inte gå. 
Idag hade vi lektioner och det gick bra. Jag hängde med en hel del folk från klassen. På hemvägen var vi ett gäng som skulle åt samma håll så vi alla tog samma buss. Det är många som bor i Barnes vilket ligger rätt nära East Sheen.
Nu på kvällen gick jag och Linn till en svensk resturang här och kollade om dom behövde jobb och dom sa att vi skulle komma tillbaka imorgon med CV. 
Nu ska jag skypa lite med folk och sen ska jag kolla på Pretty Little Liars om jag hinner. 
Orkar inte lägga upp en bild men jag kan ta några imorgon och lägga upp! 

Framme!!

Jag åkte till flygplatsen strax innan klockan 8 imorse. Det var extrema köer så vi kom inte dit förens närmare halv tio. Väl där sa jag hejdå till min familj och sen mötte jag upp några som också skulle åka hit. 
Flygresan gick bra och vi var framme som planerat strax innan ett lokal tid. 
Väl framme delades vi upp i typ 8 småbussar och skjutsades till våra familjer. Jag och Linn hade tredje familjen i vår buss. 
När vi kom hit så åt vi lunch och sen visade Leo oss runt i Richmond i nästan 2 timmar. Hon har sagt att hon ska skjutsa upp oss till skolan imorgon. 
Ikväll blir det middag och sen får jag se vad som händer. 
So long!
Bilder tar ett tag att ladda upp men ni får en på Rickmond park jag tog för en timma sen. 

Here I come!

Hoppas att detta inlägg kommer fram nu då jag bloggar från mobilen! Idag är dagen med stort D - jag flyttartill London!!! Just nu sitter jag i bilen på väg till Arlanda. Det är mycket köer ochmens min vanliga tur skulle det inte förvåna mig om jag missade flyget.. Jag skriver så fort jag får chans ikväll eller imorgon! 

Sista dagen i Sverige

Idag är det min sista hela dag i Sverige på en väldigt lång tid. Hur länge vet jag inte men troligtvis så kommer jag hem på höstlovet och det är 60 dagar tills dess efter att jag åkt. 
Den här veckan har jag träffat mina olika kompisar för sista gången genom middagar och fikor. Jag vet inte hur många gånger jag har fikat den senaste veckan men jag är just nu verkligen inte sugen på att sätta mig på ett café och för att vara mig är det rätt så svårt. 
Det har varit tråkigt att säga hejdå till alla vänner men det har inte riktigt kännts som att det var ett hejdå. Idag ska jag dock se Nadde för sista gången och det kommer nog bli svårare. Vi har hängt ihop sen vi gick på dagis så det kommer att bli konstigt utan henne. 
Men innan dess ska jag åka och inhandla några sista småsaker och avsluta packningen sen ska jag ta en myskväll men min familj som jag kommer sakna något otroligt. 
Bjuder på en bild från huset på Mallorca
 

18 dagar kvar!

Idag är det 18 dagar kvar tills jag åker. 18 dagar som kommer innehålla mycket förberedelser och packning. 
Bloggen har inte riktigt skrivits i under sommaren men det var väl inte planen heller. Sen jag skrev här senast har det hänt mycket saker bl.a. så har jag varit på grönan med ett gäng kompisar, varit i Oskarshamn och jobbat, varit i Smögen, tagit en spontan tripp till Sundsvall med en kompis och sett Ed Sheeran, träffat kompisar och haft mysig dagar och kvällar, spenderat två veckor på Mallorca och gått på föreläsningar på UD och mer kommer jag att göra. Om några dagar åker jag ner till Blekinge för att säga hejdå till min mammas släkt. 
Annars så har jag hittat (eller de har väl hittat mig) några personer som också ska åka till London. Det är jättekul att få kunna prata med några som ska göra samma sak som jag. 
Jag har även pratat med min värdmamma, som jag ska bo hos tillsammans med Linn. 
 
Vet inte riktigt vad jag ska säga mer, uppdaterar nog när jag närmar mig. Så länge slänger jag upp en bild från huset där vi bodde ute på landsbygden. Det är pappa som har tagit den med sin iPhonekamera så det är inte någon proffsbild men bättre än inget för jag har ännu inte laddat över mina bilder till datorn. 

RSS 2.0