En vanlig tisdag

Hade tänkt börja skriva lite mer under veckodagarna nu framöver för att det är kul att komma ihåg vad som hände då och inte bara under helgerna.
Precis som vilken tisdag som helst så började jag vid 10 med engelska. Där övade vi på hörförståelse inför nationella och sedan fick vi tillbaka våra Shakespeare uppsatser vi hade skrivit. Fick ett A-/B+  vilket jag är väldigt nöjd över då Jane är otroligt sträng på våra skrivningar. Har man mer än 4 fel i en text så kan man typ inte få A och jag hade stavat literature med två t på några ställen så då kunde jag inte få mer än A-/B+. Alla börjar bli lite smått irriterade för vi vet att kraven hemma är betydligt lättare.
Under samhällskunskapen diskuterade vi kring Sveriges ställning till NATO och om vi ska gå med nu efter Ryssland incidenten. Sedan gick vi ut och satte oss i solen för att äta cesarsallad och plugga lite.
Marknadsföringen varade inte länge utan efter en kort powerpoint så fick vi gå ut i solen där också. De internationella eleverna satt i gräset och krökade för fullt trots att klockan bara var två. Men nästa vecka slutar deras termin och de åker bort. De följer ju det brittiska skolåret vilket betyder att de har tre terminer.
Sedan hade jag matte och det gick faktiskt bra, men jag tappade som vanligt fokus i slutet. Men det är svårt när matten är sista lektionen på dagen.
Promenerade sedan hem i det fina vädret i bara t-shirt, alla på skolan hade shorts idag för det var 20 grader, klarblå himmel och sol. Jag hade inte ens en jacka på mig till skolan idag utan bara en kofta. Var så varm när jag kom hem att jag sprang ner och köpte en islatte efter att jag kommit hem. Det är såå skönt att bara kunna ta på sig sina skor och springa ner till affären utan att ens behöva ha en kofta på sig på eftermiddagen och fortfarande svettas. 
Satte mig i gräset i trädgården och pluggade matte och tog vara på den sista solen innan den försvann bakom husen.
Nu har jag sorterat bilder ett bra tag och ska försöka springa in på WH&Smith imorgon innan skolan och kolla om de har en extern hårddisk för jag är rädd att min dator kommer ge upp snart och att jag då kommer att förlora mina bilder.
Nu ska jag skriva en stund på min samhällsrapport! Ha en mysig kväll!
Träden börjar att blomma ut ordentligt nu! Alla träd har knoppar och vissa träd har fullt med blad!
 


Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0