Åhhhh!

Jag åker hem imorgon! Längtar efter allt och alla!

Hampton Court Palace och Maths

Idag besökte klassen Hampton Court Palace. Det hade nog varit bättre om det hade varit fint väder för idag var det mulet hela dagen. Men det var väl mysigt ändå. Ekonomiklasser brukar ju inte direkt vara kända för att vara intresserade av historia och museum så vi såg mest fram emot den stora labyrinten som var i trädgården. Alla drog typ efter lunch och då drog jag, Mathilda och Rebecca och gjorde manikyr. Vi har bestämt att vi ska göra pedikyr någon gång också. Mysigt i alla fall att sitta där och prata samtidigt som man får ens naglar fixade. Sen gick jag hem och pluggade maths (som min kära värdsyster påpekar varje gång som jag säger math, enligt henne är det bara dumma amerikanare som säger math). Men det gick inte så bra och efter att inte ha fattat 7 av 10 uppgifter bestämde jag mig för att ge upp och gå på mattestuga imorgon. Känns ju sådär att det är prov på onsdag och torsdag. Men men jag hoppas ändå bara att jag får E på den här kursen. Sen ingen mer matte någonsin!

Veckan som gått

Det har inte händer inte så jättemycket på vardagarna då jag går länge i skolan. I Sverige hade jag dött om jag varit tvungen att gå till klockan 18 en dag och 17 en annan men här tycker jag bara att det är kul för jag älskar att vara i skolan. Kanske inte direkt att plugga men jag har så roligt med alla människor hela tiden och det är verkligen som en liten familj man umgås med. 
Vi hade samhällskunskapsprov i fredags på nationalekonomi så jag och Rebecca satt hela torsdagskvällen på Starbucks och pluggade. 
Igår åkte jag till Westfield efter skolan med Camilla och Rebecca, vi köpte en kringla och kollade runt lite innan vi åkte hem. Hehe, jag älskar Westfield! 
Idag åkte jag Mathilda, Camilla och Rebecca in till stan. Först åkte vi till Covent Garden men vi blev lite besvikna då alla sa att det var så jäkla bra och fint där. Men vi ansåg väl inte att det var så himla speciellt. Vi kollade i alla fall runt där en stund innan vi promenerade ner till Trafalgar Square där vi klättrade upp på ett lejon. Det var sjukt högt och sjuk läskigt man kunde typ dö om man ramlade ner. Helt seriöst! Men nej där fick man tydligen inte klättra för det kom fram en tjurig polis som sa att vi kunde få böta 500 pund om vi gjorde det där igen. Vi spelade som vanligt dumma turister. Promenerade sedan i ett försök att hitta Vapiano ner för Oxford Street där det var sjukt mycket turister och sjukt många poliser. Det var tydligen en demostration emot pengar. Man typ what? Nej men vi hittade inte Vapiano så vi åt på China Express istället. 
Kan av någon anledning inte skriva under bilderna så här får ni en beskrivning istället: 
1. Min mat från när jag var ute med värdfamiljen förra helgen! 
2. Bästa lunchen hittills!! Bakad potatis med ost!
3. När man upptäcker att Ed Sheeran uppträde i Hammersmith kvällen innan. En 10 minuters bussresa från mig. Dessutom så var två medlemmar från 1D där samtidigt... Bitter jag? Nej. 
4. Håltimmes fika! 
5. Bästa klassen! 
6. Imorse i Hammersmith
7. Här sitter jag och chillar...
8. Asså jag fattar verkligen inte!!!!
9. Covent Garden
10. Covent Garden 
11. Tjejerna! 
12 & 13. Mysigaste kaffe och te-handeln! Jag köpte två varmchoklad smaker, mint och vitchoklad. Mathilda köpte caramel och creme brulee. 
14. Trafalgar Square
15. Innan jag kommit upp på lejonet. Det var assvårt för man kunde inte sätta fötterna någonstans och den var ashal. 
16. En av de få bilder som Rebecca tog innan polisen kom. Camillas och Rebeccas mobil har bättre bilder. 
17. En helt random bild mitt i allt, men det här gick jag förbi när jag gick till skolan i fredags. 
18. Kiiinaaamat!! 
 
 

Tickets

Gick upp klockan fyra imorse för att jag inte kunde sova pga nervositet. Blev skjutsad kvart i sex till skolan av Leo. Satt där och skypade med Paulina i min ensamhet i två timmar. Det var bara jag och städerskorna där. Klockan åtta fick Paulina gå fram till kassan vid Globen och köpa två biljetter samtidigt som jag köpte biljetter via internet här. Sen messade pappa mig och sa att Niklas också hade fått biljetter. Dessutom så hade Emma fått biljetter. 8 biljetter lyckades vi fixa och över 15.000 fans lyckades inte få några. Oups!
Sen hade jag i alla fall entreprenörskapsprov som gick helt okej trots att jag glömt boken hemma under helgen. Satt i min ensamhet och drack vaniljlatte när resten av klassen hade matte. Företagsekonmin flöt på och sen åkte jag hem för att bara någon timme senare möta upp Rebecca på bussen för att åka hem till henne och sen gå en promenad till Hammersmith. Väl där gick vi till Primark för vad är en promenad utan lite shopping? Fick med mig en festligare topp, en träningströja lite underkläder och en kass sminkpalett. Sedan tog vi en sväng förbi poundland innan vi tog bussen hem.
Bra dag idag!

Mysig morgon

Denhär veckan har det inte hänt så mycket. I måndags och tisdag gick jag och Rebecca en mil varje dag efter skolan. I onsdags spelade jag rugby på idrotten och i tisdags hade vi skolfoto men annars så har jag mest pluggat. Det har varit lite panik kring biljettsläppet till X-factor nu på måndag så jag har pratat en del med mina kära vänner hemma i Sverige om hur vi ska göra där! Riktigt nervös över att inte få biljetter.
Igår hade jag tänkt stanna hemma och sova i kapp det jag inte sovit under veckan men Mathilda frågade om jag ville med in till London där en av hennes kompisar jobbade som bartender. Så vi var ett gäng tjejer som åkte in en stund men större delen av kvällen spenderades nog på bussen hem. Vi åkte seriöst över hela London och det är så fruktanvärt fint på natten. Allt är upplyst!
Idag vaknade jag upp av att min älskade värdsyster stod utanför mitt rum och dammsög. Dessutom hade hon en tävling med sig själv om hur högt och fult hon kunde "sjunga". Mamma, du och jag sjunger bättre än henne även om vi skulle sjunga i otakt tillsammans. Herregud vilket dåligt humör jag blev på. Jag filmade det för att verkligen kunna bevisa för folk hur hemskt det är. Dessutom skulle hon verkligen dammsuga utanför mitt rum också så hon slog i med dammsugarskaftet i min dörr hela tiden så att et blev som bankningar på dörren.
Det förstörde min dag så jag bestämde mig för att stanna hemma för att äta Mariekex och Marabou som jag köpte på Totally Swedish igår!
Inga bilder då mitt internet är förjävla segt just nu.

Det hade kunnat vara jag

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/djurnatur/article15576755.ab
Ja, jag går ju inte genom parken den här månaden igen.

Westfield

Idag åkte jag och Rebecca till vårt älskade Westfield igen! Där shoppade vi loss! Vi hade tänkt att åka och se Taken 2 ikväll men vi var så trötta så det orkade vi inte utan vi tar det i veckan i stället. Skönt att bara ta en lugn kväll, så jag ska sätta på någon disney film och äta granatäpple! Imorgon ska jag och Rebecca gå ut och gå i någon timme eller två sen ska vi möta upp några andra på Starbucks för lite plugg. 
                         
Vi heter nu Rebela och Agnas
           
Shopping!
           
En kavaj/kofta, tre produkter från lush, tights, vinröda byxor, tjocktröja och underkläder. Om man köpte för en viss summa så fick man gå till informationsdisken och visa sina kvitton och få en Nars läppenna. Jag har alltid velat ha Narsprodukter och de säljs ju inte i Sverige så vi passade på! 
           
Mitt älskade Oystercard kom äntligen imorse!! 
           
Så här ser mitt skrivbord ut. De blåa tidsskriftsamlarna och doftljusen köpte jag på Ikea. 
           
Å här ser ni min nya spegel och mina små burkar på mina hyllor. Även de är köpta på Ikea. 
 

IKEA

En ledig dag här i London innebär inte en dag man tar det lite lugnt är hemma och så vidare. Nej för imorse gick jag ut och sprang en stund, sedan messade Viktoria och sa att vi skulle mötas tidigare så jag sprang fort som attans hem och duschade innan jag stack till Richmond och mötte upp Viktoria och Rebecca. Väl där tog vi tåget till något ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette, men därifrån tog vi i alla fall en liten Ikea bil/buss till Ikea. Haha det var en bil/buss med bara tyskar och svenskar.
När vi kom till Ikea fick vi Sverige feeling direkt. Det var som att vara hemma. Allt stod på svenska. Vi fick provsmaka kanelbullar, pepparkakor och glögg i början och sen gjorde vi inget annat än att längta tills vi skulle komma till mataffären i slutet av Ikea. Jag köpte lite behövande saker till mitt rum som ett set med burkar för att förvara mitt smink, en spegel så att jag slipper sminka mig i min säng, tidskriftsamlare för alla papper, prydnadskuddar till sängen och en tvättkorg. Kuddarna behöver jag för att komma upp med huvudet lite så att jag kan andas om nätterna. Sen i mataffären så köpte jag lingonsaft, glögg, lussebullar och julmust. Man kan ju tro att det är jul redan och med tanke på att Rebecca köpte pepparkaksdeg så känns det ju nästan som att vi måste ha en minijul här snart. Innan vi stack hem så åt vi swedish meatballs. Jag har nog aldrig uppskattat en tallrik köttbullar så mycket, men det var typ det godaste på länge.
Hemresan tog väldigt lång tid för vi åkte fel och alla saker var försenade så det tog två timmar extra. Inte så kul speciellt inte när det ösregnade. Jag lät i alla fall min värdfamilj smaka julmust när jag kom hem och det tyckte de faktiskt om.
Sen åt jag middag och fixade mig och åkte till Kingston med ett gäng tjejer för att pubba men det var rätt dött så vi åkte hem igen och jag var hemma typ halv 12. Nej nu ska jag somna till någon film.
Min och Rebeccas korg!
Ren lycka!!
Charmig bild på Rebecca och Viktoria!

Himmelriket

Tjeeenare! 
Idag hade vi kortare dag i skolan då alla lärare ska till Lund. Detta innebär även att vi är lediga imorgon. Score! Efter matten idag så gick allt bra. Vi fick tillbaka svenska prov och skrev ett engelska prov. Sedan hade vi faktiskt en riktigt rolig företagsekonomi lektion. Jag och Rebecca bestämde oss för att åka till Westfield efter skolan för att kolla in det och sedan äta sushi. Herregud säger jag bara. Det var som att komma till himlen. Det finns ingenting som är ens i närheten av Westfield i Sverige. Det var det bästa jag varit med om. Jag och Rebecca bestämde oss för att åka tillbaka dit på lördag för att shoppa då vi inte gjorde det idag. Sedan åt vi på sushi resturangen och det var det svingott. Det var dessutom så jäkla roligt för det var ett sånt där rullband som all sushi åkte runt på så man kunde bara plocka på sig. Mums! 

Vi åt seriöst den godaste kringlan i hela världen. Jag och Rebecca var i extas. 

Onsdagkväll

Imorse försov jag mig 2 timmar. Glömde att sätta på alarmet igår kväll av någon anledning så jag kom en halvtimme försent till skolan. Jag har aldrig kommit så mycket försent till skolan. Klantigt! 
Igår hade jag det i alla fall jättetrevligt med Anna inne i stan. Vi möttes upp vid Russel Square innan vi åkte till China Town där det visade sig att de firade Moon Festival just nu. Vi satte oss på en resturang och åt en himla massa. Sedan gick vi mot Picadilly och hamnade på ett fik där vi delade på en tiramisu. Innan vi gick hem så såg vi en M&M store och där var vi tvugna att gå in. Lite flashbacks från Las Vegas och New York! 
Dessutom så mailade mamma mig och sa att våran resa är bokad nu! Så nu har jag mycket att se fram emot. 
Hemresan den 26 oktober är också bokad sa pappa i förrgår så snart är jag hemma igen. 

Nära döden upplevelse

Herregud vilket äventyr det var på väg till skolan! Jag tog min vanliga väg genom parken och går i min egen värld när det helt plötsligt springer ut en hjort och hennes unge precis framför mig. Man såg direkt att mamman ville skydda sin unge så hon ställde sig mellan ungen och mig. Jag fick panik och började försiktigt backa bakåt och vände om. Hon kollade på mig hela vägen tillbaka. När jag kommit tillbaka en bit inser jag att jag har hamnat mitt i en grupp med hjortar. En står en meter ifrån mig och de andra står lite längre ifrån. Sen står hanen där också och börjar skrika på mig. Det låter typ som en älg. Jag får fullständig panik och halvspringer bort mot vägen. Herregud vad rädd jag var! Ska då aldrig ta den vägen igen. 

Tisdag

Igår kom mitt paket som mamma och pappa hade skickat! Gud så glad jag blev. Det var typ som julafton att få sitta där och öppna allt och jag satt där jag vet inte hur länge och kollade på grejerna. 
Idag flöt skolan på som vanligt, vi fick tillbaka engelska proven där jag hade fått A på ena delen och en poäng ifrån A på andra så jag var riktigt nöjd! Efter skolan kom jag hem och tog det lugnt. Har precis skypat med Nadde och ska nu försöka se på Svenska Hollywood fruar! Har verkligen inget plugg den här veckan vilket är otroligt skönt. Allt i skolan bara flyter på just nu. Många tycker att den här skolan är jättetuff och att det är mycket plugg men jag behöver knappt plugga hemma alls. Företagsekonomin pluggade jag på till kvällen innan och fick ändå A på så jag tycker det är jätteskönt. Aja lång dag imorgon då jag som vanligt går 9 timmar i skolan. Mer än en normalarbetsdag. 

Ching Chang Chong

Nätverket när vi åt på kinabuffén...

Mmmmm Marabou..

Nadde känner mig så väl! 

Skoltröja!

Är helt förälskad i min nya skoltröja och går runt i den hela tiden!
Ignorera mina mjukisbyxor..

Off we go

Söndag då. 
Jag gick upp typ halv åtta för att möta upp Rebecca och åka till Stansted. Först åkte vi till Richmond där vi tog tåget till Stratford (och såg the olympic park!!!) Väl där tog vi tåget till Tottenham där vi sedan tog tåget till Stansted. Allt detta på typ 3 timmar. Där mötte vi upp Jessica och Martin och tog en direkt buss in till London. Där var alla så hungriga så vi åt på Pizza Hut innan vi åkte och checkade in på deras hotell. Efter det åkte jag och Rebecca hem via Hammersmith innan jag kom hem vid fem tiden. En dag med mycket åkande men jag fick samtidigt se otroligt mycket av London. 
 

Turist dag

Idag har varit en lång dag! Jag och Linn gick upp och stack iväg strax innan 11. Först så åkte vi till Westminister och tog massor med turistbilder på London Eye och Big Ben. Vi var där en stund och Leo hade skickat med oss mackor så vi bestämde oss för att sätta oss och äta dom på en gräsplätt där det redan satt jättemycket folk. Så vi satte oss vid en rabatt typ på en mur där många människor satt. Efter ett tag dock såg vi en råtta springa förbi bakom oss och jag fick fullständig panik och skrek ashögt rakt ut. Sprang bort en bit och kollade tillbaka och såg att det var flera råttor som sprang omkring där bland buskarna. Panik på hög nivå!
Vi gick till tunnelbanan och åkte till Liverpool street där vi gick och kollade lite på de olika gatorna och affärerna. Hittade en jättefin väska hos Mischa Barton som jag köpte. Tog oss bort till Brick Lane och gick in i många olika fina vintage butiker. Det finns seriöst tusen olika vintage butiker där. Hittade ett par Levis shorts för 18 pund och slog till fast än att man inte kunde prova. Dumt, för när jag kom hem sedan var de precis på gränsen till för små. Får gå ner 2 kg tills jag ska använda dom, men det är inte förens nästa år så än så länge behöver jag inte oroa mig.
Vi gick sedan till en food market och åt asiatisk mat innan vi vandrade vidare tillbaka mot tunnelbanan. Väl där åkte vi till Bond Street och gick via Oxford Street till Regent Street och sedan vidare till Picadilly Circus. Därifrån åkte vi hem. Trött i benen och ont i fötterna som bara den kom jag hem och vilade en timme. Det var först tänkt att Victoria och Rebecca skulle komma hit och kolla på film men Victoria frågade oss om vi ville gå på en fest på en båt i Richmond men Rebecca var sjuk så jag och hon skippade den festen och åkte och åt middag inne i Kingston. Det blev kinabuffé! Riktigt gott. Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt!
 

RSS 2.0